Ако не можете да најдете решение за вашите проблеми во нашата База на знаења, можете да поднесете тикет со избирање на соодветниот сектор подолу.


 Support

All Support Enquiries

 Sales

All Sales Enquiries

 Eduplus

Eduplus SIMS Issues

 Accounts

Accounts Enquiries